Skoči na vsebino

Vračilo izdelkov

ŽELITE VRNITI IZDELEK?

Pri NOUTBUK-u prisegamo na 100% zadovoljstvo naših strank, zato vam brez tažav, v kolikor nam to pri vas ni uspelo doseči, povrnemo vašo kupnino.

 

1.1. VRAČILO IZDELKA

Če si premislite o izdelku, se začetna poštnina in stroški pakiranja, ter morebitni nadaljnji stroški, ki nastanejo pri vračilu artikla, ne povrnejo. Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe v 14 dneh po prejemu blaga, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Kupec vrne kupljeno blago v 14 dneh od obvestila o preklicu brez kakršnekoli odškodnine. Kupec mora prodajalca predhodno pisno obvestiti o nameravanem vračilu na info@noutbuk.si. V pisnem obvestilu morajo biti obvezno navedeni: podatki o stranki in naročilo – ime, naslov, e-pošta, kontaktna številka, številka naročila ter številka računa za vračilo. 

Vračila lahko obdelamo le, če izdelek še ni bil uporabljen. Vrnjeni izdelek mora biti nepoškodovan v originalni embalaži in mora vsebovati vso originalno dodatno opremo, mora biti v enaki količini in brez sledi uporabe. Žal ne moremo ponuditi vračila ali zamenjave za izdelke, ki so bili rabljeni ali poškodovani. Prodajalec bo kupnino vrnil v 14 dneh po prejemu vrnjenega blaga. Upoštevajte, da ne krijemo stroškov vračila.

 

1.2. REKLAMACIJA MED TRANSPORTOM POŠKODOVANEGA BLAGA

O tem nas morate obvestiti v 7 dneh po prejemu pošiljke. Po 7 dneh ne bomo sprejeli nobenih pritožb. Če so ob prevzemu na izdelku vidni znaki poškodbe, mora kupec pošiljko zavrniti, kurir pa mora predložiti zapisnik o reklamaciji v zvezi s poškodovano pošiljko. Če je bila uporabljena promocijska koda ali koda za popust, se ta sredstva štejejo za popust in vam ne bodo povrnjena. Na vaš transakcijski račun se vrne samo plačani znesek. Vendar boste prejeli novo promocijsko kodo. Če je bilo blago plačano z darilnim bonom, prejmete nov darilni bon.

 

1.3. PREJEM POŠKODOVANEGA PREDMETA

Če ste prejeli poškodovan ali pokvarjen izdelek, nas kontaktirajte na info@noutbuk.si in vključite vse vaše podatke o naročilu + fotografijo škode (ime, naslov, e-pošta, kontaktno številko, številko naročila, številko računa in fotografijo izdelka). Morda vam bomo lahko vrnili kupnino /ali zamenjali izdelek brez vračila. Naša trgovina je odgovorna za napake na blagu, ki se pojavijo, preden ste prejeli izdelek, ne glede na to, ali smo za to vedeli ali ne. Odgovorni smo tudi za tiste stvarne napake, ki se pojavijo po tem, ko ste prejeli izdelek, če so posledica vzroka, ki je obstajal že prej. V tem primeru se vračilo blaga obravnava kot je zapisano v točki 1.1. Manjše stvarne napake se ne upoštevajo. S svojimi izdelki ravnajte skrbno in z ljubeznijo! Za škodo, ki nastane zaradi nepravilnega ravnanja, ne odgovarjamo. Za vse dodatne informacije si oglejte naše Pogoje poslovanja.